author love stuffies affies
hello! hana | 13 y.o | malaysian | kpopers
tumblrfacebooktwitter
+ FollowHome


Riang ria Aidilfitri 2012 :D

ASSALAMUALAIKUM :D 

Okey...dah nak dekat sebulan tak post. Rancang nak post macam-macam masa bulan puasa, tapi apakan daya... 'tak larat'. HAHA :P 

Saya, Nur Fatin Hanani binti Haji Salim mengucapkan... 

Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Batin!

Nani nak minta maaf kalau ada buat salah apa2 selama nie kat ampa smua.. especially kawan2 di SKTA dan SMKAY... manusia kan x perfect :D 

Okey... mari mulakan post ini dengan kucing yang sedang sarat mengandung tp x diketahui berapa bulan

Hopefully anak2 dia comei macam ibunya...amin!

Keluarga nani cam besa lah...raya pertama raya kat rumah ja... raya kedua baru balik penang iaitu hari nie.. esok balik sik pulak..

Rumah pertama beraya iaitu di rumah ayah angkat a.k.a ayah yang mengasuh nani waktu kanak2 ribena lagi...tosai ayah memang terbaik dalam dunia!! (Y)



Inilah keluarga nani... 3 lelaki 3 perempuan adik beradik termasuk nani..ok
baju raya tahun nie x sama.. mama, abah dgn kak intan warna purple.. yat, kimi warna biru, nani dgn kamel warna pink (haha) dan kak nana forever alone warna turqoise..ahaha

Mama ngan abah... so sweet dan romantik right... *blink blink* :P

Pemain bola sepak Hazrat Hafiz

Kegilaan dua beradik yang comei (?) hahahaha 

Kak nana with abah and tangan  this writer buat peace (sempat lagi mengacau ooo)

My dearest mom and I ♥ ^__________^


Siapa nak kuih raya? Put your hands up! ^o^

Nak kuih raya without duit raya and laksa? Come visit us in Sungai Petani HAHAHA :D


Yat dengan 'gigihnya' study buku teks Sejarah Tingkatan 5 sambil 'awesomely' makan kuih raya.. ya la, raya tu raya jugak, trial nak menjelang nanti jangan dilupa..kan kan?

Kat rumah ibu saudara (mak chom) di Teluk Bahang, Penang 

Antara kuih raya yang disediakan di rumah mak chom...yummy...sedap2

Laksa pun ada...kat umah mak saudara ampa ada?? :P


Cukup lah sampai sini... mata pun dah kuyu... sejak balik rumah nie keja nak tidooooq ja..apa nak jadi~

nani sekali lagi mengucapkan selamat hari raya maaf zahir batin ^_______^v 

kita akhiri dgn muka kucing yang sedang sarat mengandung

tengok lah muka terkesima dia..haha

selamart hari raya!
- Miss Fantasies
Tuesday, August 21, 2012 (12:11 AM)

OLD | NEW