author love stuffies affies
hello! hana | 13 y.o | malaysian | kpopers
tumblrfacebooktwitter
+ FollowHome


Anugerah Cemerlang :D

Assalamualaikum! ;3 

Haaaa, terkejut tak? Terkejutkankankan? :P  Ehhhh, jap. Sejak bila Hana pandai cakap BM balik? ._. entah laa. haha, ni kes geng-geng kat kelas yang baca blog aku semua takpaham apa yang aku tulis .___. okeh. jangan risau. nanti blogging dalam BI lagi lah. bweek. :P
Okeh! Jadi minggu ni aku balik lagi :D well, minggu nie bukan boleh balik pun. Aku balik sebab Anugerah Cemerlang <3 keke. 
Aku tak sabar nak jumpa kawan-kawan lama yang dah 7 bulan tak jumpa. Gila lama kot. Heh. Entah apa la yang dah jadi kat depa. Makin tembam or makin mengecil. Hehe! 
Aku dah lama gila tak jumpa Nuha, Balkhis, Alya, Widad, Farah, Syazni dan ramai lagi lah! Macam mana laa depa la ni. Takpa takpa. Tunggu Ahad ni. Sunday I'm coming! :D
Aku taktau pasepa aku jadi naik malas nak balik rumah =______= Entah. Duduk kat rumah boring. Setakat main internet ja bukannya buat apa. Kalau kat asrama tu memang tak syok pun tapi tak seboring sini lah. 
=___= Sekurang-kurangnya boleh landing atas katil buat kerja sekolah ataupun basuh baju kat bilik basuh. Aku rasa macam tak puas sebab dah berapa lama aku asyik balik tiap-tiap minggu -__- 
Weh! Esok aku pi KL. Ambik barang-barang Kak Intan. Malas laa nak pi. Duduk terpacak dalam kereta 5 jam. Gilaaa. Lagi satu, kerja sekolah aku banyaaaaaaaak =__= Tambah pulak hari Ahad dengan Isnin aku tak pergi sekolah, bertimbun lah jadinya. Takmaau! ><

Adoiii. Dah mengantuk tahap gaban. Esok nak pi KL. Haiyaaaaaa. =w=

- Miss Fantasies

Thursday, June 21, 2012 (11:14 PM)

OLD | NEW