author love stuffies affies
hello! hana | 13 y.o | malaysian | kpopers
tumblrfacebooktwitter
+ FollowHome


kenapa aku =="

Assalamualaikum! :)


Haha. Asyik dok berspeaking, mai kali nie aku cakap BM balik. Maklumlah, bahasa aku sejak kecik. sekarang pun kecik lagi laaaaa. 
OK, let's straight to the point. 

Ada dua orang budak, lelaki dan perempuan. Diorg nie kawan dari sekolah lama lagi. Yang perempuan tu rapat ngan aku yang lelaki pulak satu kelas ngan aku. Yang lelaki nie, dia tau aku rapat ngan kawan tu, jadi apa2 information pasal dia, aku yang kena reportkan. --" sian aku. jadi posmen karat.
Senang cerita, si lelaki nie suka kat yang perempuan tu --" And aku selalu la cakap ngan budak lelaki tu sebab bagi information ja pun, and kalau aku cakap ngan dia, aku x tgk muka dia, dia x tgk muka aku. 
Entah macam mana, budak2 perempuan dalam kelas aku ingat budak lelaki tu  suka kat aku --"

Macam ada sorang minah dalam kelas aku nie tanya aku masa makan kat DM hari tu. 
"Nani, ________ suka kat ang ka?" waaaah mulut. 
 Aku rasa mcm nak bagi penyepak jaaa. Aku bukan suka benda-benda pelik macam nih. Eish --" pastu dia kata lagi,
"Aku rasa dia suka kat ang la. Kalau tak awat dia asyik usya ang jaa."  
HOHOHO SERIOUSLY? Lantak kat dia lah. Mungkin aku pakai tudung tu pelik ka, mungkin dia tgk beg Body Glove aku tu LAWA sangat ka, yg ang nak kesah tu pasepa? --"
nie mula dah leteran aku nie. 

Aku cuma jadi orang tengah. xpasai2 jadi mcm ni --" naseb naseb.

- Miss Fantasies
 
Monday, March 12, 2012 (11:14 AM)

OLD | NEW