author love stuffies affies
hello! hana | 13 y.o | malaysian | kpopers
tumblrfacebooktwitter
+ FollowHome


jamuan raya di sk tasek apong ..

Akhirnya jamuan di SK Tasek Apong berjalan dgn lancar.. Masa saya sampai kat skolah, saya jln tepi surau. Sbelah tuu ada bdk koridor berkumpul. Bekas presiden Koridor Utara, Muhammad Irfan Haqimi, duk sembang dgn bekas ank buah dia. Pastu, ada org jerit “Nani!”

Saya paling ke belakang. Rupanya, Qimie tu men teka je. Dia rasa cam saya je, trus tegur. Ahh,,, lantaklah kat dia. Dahlah ska cri gado ngan org. Bknnya saya yg nangis, dia yg nangis. Apalah! Harap je anak sulung!

Sampai kat kelas, saya tgk Iffah ngan Anis dh sampai.. Anis bwk kamera. Pas2, dia tangkap gmbr saya, Iffah dan Alya.

Loceng 7.30 pagi berbunyi menandakan kna turun ke perhimpunan. Saya yg sdg bersembang ngan Iffah, tiba2 terdengar jeritan “Nani!”

Saya pusing ke hadapan. Nash ngan Amin tgh tarik tgn Farhan Radzi (Iffah pnya Farhan Jumli hahaha). Farhan pnyalah kuat sampai Nash ngan Amin nk trik dia pun susah. Farhan wat2 jatuhlah, apa lah. Hmm… apa nk jadi la ngan bdk2 koridor nie…

Nani, asalnya awak lgi pendek dri saya. Tpi hri nie awak lgi tinggi dri saya,” Farah tgk saya lgi tinggi dri dia. Mana taknya, saya pakai kasut tinggi saiz lima. Woa…. dahsyat..

Lpas perhimpunan, kna naik atas. Saya jalan ngan Iffah. Pas2 tertengok kat Farhan Jumli.

Iffah, baju awak sama ngan saya kan? Warna oren,” saya tnya tnpa lihat muka dia.

Yelah, mmg pun. Napa pulak nie?”

Wey, kalau awak tgk kat Paan Jumli, bju raya hampa dua sama laa! Nasib baik saya tak sama ngan Paa Radzi… hohoho…”

Haa! Yakah? Tidakk!”

Hahaha…. malu dah..”

Sampai kat kelas, Anis a.k.a Datsuki , bwk kamera. Pas2 dia mntk nk ambik gmbr saya. Saya okey ja. Pas2 saya pusing kat Umairah. Bila pusing blakang blik, rupanya bdk lelaki penuh kat blakang nk ambik jgak. Nielah gmbrnya…

61728_157540414273484_100000525783234_402684_1442686_n

Hahaha… lawak, kan? Dri kanan hadapan ialah saya, Iffah. Dri kanan belakang, Khairil Aliff, Nadzrin (yg bju purple x bapa masuk tu), Ariff Idzhar, Amin Somad, Muhammad Luqman, Imran, Alief Amirul Ridwan (yg duk kat papan kenyataan)

Nk lgi gmbr2? Okey.. mri layan….

60039_157545527606306_100000525783234_402703_8014420_n        

Nie gmbr yg ditangkap secara x sengaja  oleh Anis Datsuki. Hahaha!

60039_157545520939640_100000525783234_402702_6107108_n

Dri kanan Farhan Jumli, Khairil and… er.. er,,,, ntah….

61728_157540400940152_100000525783234_402680_6469309_n

Dri kiri hadapan, Athirah, Atiqah. Belakang, Fatin Amirah

61728_157540404273485_100000525783234_402681_5828010_n 61728_157540407606818_100000525783234_402682_1689794_n 61728_157540410940151_100000525783234_402683_6090237_n

Si pendekar bujang lapuk, hahaha! dri kanan, Nadzrin,Qimie, Luqman

61980_157541394273386_100000525783234_402695_2264499_n 61980_157541400940052_100000525783234_402697_5596790_n

Syima                          

61980_157541384273387_100000525783234_402692_4491160_n

dari kiri, Zuhairi a.k.a hidung kembang, Syamil, Amin, Dani a.k.a Downy

60047_157544984273027_100000525783234_402701_2370368_n

Nie masa saya nk potong kek, Happy Aidilfitri !!

61728_157540417606817_100000525783234_402685_7495381_n 61980_157541387606720_100000525783234_402693_4047979_n

61980_157541390940053_100000525783234_402694_2535470_n

Keadaan kelas di belakang…

 

61728_157540420940150_100000525783234_402686_4327393_n

Itu jelah yg saya dapat kongsikan. Mmg saya slalu tulis entri yg pnjng2, so, sorry ye. Mianhe!!

Maafkan saya jikalau ada salah silap. For all my friends in this entri, maaf ye kalau aku kdg2 kasar.  Kalau kat pompuan x kasar, kat lelaki lah yg kasar. Maaf! Sampai yg saya sepak pn ada. Maafkan salah silapku, semua kwn-kwnku!

Written by :

Nur Fatin Hanani a.k.a Hana Eunhae a.k.a Hana Junsu

Peace! SHINee World! Cassiopeia! EL.F!

 

Thursday, September 30, 2010 (10:38 AM)

OLD | NEW